за информация : 066 866 493 ; [email protected]

Начало  |  Услуги  |  Доставка  |   Контакти  |   Промоции  |   Профил

Меню
Меню

GABOL

Тетрадка GABOL А5, офсет, 20л. – тесен и широк ред - ЗА МОМИЧЕ/ МОМЧЕ
СИЛНО ТЪРСЕН 🔥РАЗЛИЧНИ ОПЦИИ
Тетрадка GABOL А5, офсет, 20л. – големи квадрати - ЗА МОМИЧЕ/ МОМЧЕ
СИЛНО ТЪРСЕН 🔥РАЗЛИЧНИ ОПЦИИ
Тетрадка GABOL А5, офсет, 40л. – тесен и широк ред - ЗА МОМИЧЕ/ МОМЧЕ
СИЛНО ТЪРСЕН 🔥РАЗЛИЧНИ ОПЦИИ
Несесер GABOL - Roller, 2 ципа , 22 х 8 х 6 см.
СИЛНО ТЪРСЕН 🔥
Несесер GABOL - Confetti, 3 ципа , 22 х 7 х 7 см.
СИЛНО ТЪРСЕН 🔥
Несесер GABOL - Picnic, 3 ципа , 22 х 7 х 7 см.
СИЛНО ТЪРСЕН 🔥
Несесер GABOL - Diary , 3 ципа , 22 х 10 х 8 см.
СИЛНО ТЪРСЕН 🔥
Раница GABOL - Confetti, 29 х 38 х 12 см.
СИЛНО ТЪРСЕН 🔥
Раница GABOL - Diary , 29 х 38 х 12 см.
СИЛНО ТЪРСЕН 🔥
Раница GABOL - Climb, 29 х 38 х 12 см.
СИЛНО ТЪРСЕН 🔥
Раница GABOL - Stellar , 31 х 41 х 15 см.
СИЛНО ТЪРСЕН 🔥
Раница GABOL - Friends, 32 х 44 х 15 см.
СИЛНО ТЪРСЕН 🔥
Раница GABOL - Loot, 32 х 44 х 15 см.
СИЛНО ТЪРСЕН 🔥
Раница GABOL - Earth, 32 х 44 х 18 см.
СИЛНО ТЪРСЕН 🔥
Молив с гума GABOL HB
0,70 лв.
Папка с копче Gabol Aloha
2,40 лв.
Папка с копче Gabol Abril
2,40 лв.
Папка с копче Gabol Coach
2,40 лв.

GABOL

GABOL е една от най-известните марки за раници и аксесоари за ученици в Европа. Основана през 1965 г. в Испания, марката се фокусира върху производството на висококачествени и ергономични раници и аксесоари, които са удобни за употреба и приятни за окото. Мисията на GABOL е да осигури висококачествени продукти, които са удобни, функционални и модерни на постижими цени. Марката се стреми да изгради дълготрайни взаимоотношения с клиентите, като ги защитава от рисковете, свързани с продуктите, и предоставя сервиз и гаранции. Ученическите раници на GABOL са сред най-популярните продукти на марката. Всяка година, GABOL създава голямо разнообразие от модели и дизайни, които се адаптират към тенденциите и нуждите на учениците. От простите и функционални до по-елегантните и с уникални дизайни, GABOL има ученически раници за всеки вкус и стил. При създаването на ученическите раници GABOL се използват единствено материали с дълготрайна издръжливост, като същевременно се стреми да ги прави леки, с удобни дръжки и презрамки, за да се гарантира максимален комфорт и удобство за учениците. Освен раниците, GABOL предлага и голям избор от аксесоари за ученици, като портфейли, несесери, химикалки и други. Разнообразието от аксесоари възлиза на над 600 модела, с които GABOL успява да задоволи нуждите на всеки ученик. В заключение, GABOL е марка, която произвежда висококачествени и ергономични ученически раници и аксесоари, които са функционални, леки и удобни за употреба. С огромния си избор от продукти и отличната си репутация GABOL успява да се превърне в един от най-избираните брандове от ученици и техните родители в Европа, което ги прави предпочитани за учебен аксесоар. Книжрница Сокол предлага богат избор от ученически пособия с Марка ГАБОЛ.  Всички предложения за раници Gabol, чанти GABOL, несесери GABOL, аксесоари и ученически пособия GABOl може да разгледате ТУК
GABOL Изображение

GABOL е една от най-известните марки за раници и аксесоари за ученици в Европа. Основана през 1965 г. в Испания, марката се фокусира върху производството на висококачествени и ергономични раници и аксесоари, които са удобни за употреба и приятни за окото.

Мисията на GABOL е да осигури висококачествени продукти, които са удобни, функционални и модерни на постижими цени. Марката се стреми да изгради дълготрайни взаимоотношения с клиентите, като ги защитава от рисковете, свързани с продуктите, и предоставя сервиз и гаранции.

Ученическите раници на GABOL са сред най-популярните продукти на марката. Всяка година, GABOL създава голямо разнообразие от модели и дизайни, които се адаптират към тенденциите и нуждите на учениците. От простите и функционални до по-елегантните и с уникални дизайни, GABOL има ученически раници за всеки вкус и стил.

При създаването на ученическите раници GABOL се използват единствено материали с дълготрайна издръжливост, като същевременно се стреми да ги прави леки, с удобни дръжки и презрамки, за да се гарантира максимален комфорт и удобство за учениците.

Освен раниците, GABOL предлага и голям избор от аксесоари за ученици, като портфейли, несесери, химикалки и други. Разнообразието от аксесоари възлиза на над 600 модела, с които GABOL успява да задоволи нуждите на всеки ученик.

В заключение, GABOL е марка, която произвежда висококачествени и ергономични ученически раници и аксесоари, които са функционални, леки и удобни за употреба. С огромния си избор от продукти и отличната си репутация GABOL успява да се превърне в един от най-избираните брандове от ученици и техните родители в Европа, което ги прави предпочитани за учебен аксесоар.

Книжрница Сокол предлага богат избор от ученически пособия с Марка ГАБОЛ. 

Всички предложения за раници Gabol, чанти GABOL, несесери GABOL, аксесоари и ученически пособия GABOl може да разгледате ТУК

Сравнение на продукти