Меню
Меню
  • Начало
  • ЗА НАС | Книжарница СОКОЛ

ЗА НАС | Книжарница СОКОЛ

КНИЖАРНИЦА СОКОЛ ООД гр. Габрово е създадена през миналия век на 05.10.1999 година с предмет на дейност - търговия с канцеларски материали.

Фирмата се разраства бързо и през следващите години, благодарение на доброто обслужване, разнообразен асортимент и умерени цени заслужва доверието на все повече клиенти и се доказва на пазара като един от водещите доставчици на офис материали, техника и офис оборудване в региона.

Наш основен фокус е грижата и качественото обслужване на бизнес клиенти от най-различни сфери на дейност, офиси, предприятия, заводи, държавни структури и учебни заведения.

Доставяме ежедневно абсолютно всичко необходимо за съвременния офис, включително и разнообразни стоки за Вашето дете и дом, които може да обобщим в следните категории на нашия онлайн каталог - www.e-sokol.com : 

Нашата основна мисия като колектив е да покажем на нашите настоящи и бъдещи клиенти едно наистина по-високо ниво на обслужване, изразяващо се най-вече чрез: персонално отношение и професионализъм, бърза реакция във всеки един аспект, богато портфолио от продукти, оптимални цени и разнообразие от бизнес улуги, гарантирайки гладка работа и приятна комуникация в ежедневните контакти с нашите партньори.

Благодарим за доверието на всички наши клиенти, което градим заедно повече от 23 години. 

 

Сравнение на продукти