Категории
 • Начало
 • УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ | е-Магазин СОКОЛ

УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ | е-Магазин СОКОЛ

 • УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА

  1. Всички поръчки за територията на страната, на стойност над 109 лв и тегло до 10 кг, се изпращат БЕЗПЛАТНО чрез куриер ЕКОНТ ЕКСПРЕС
  2. Всички поръчки за територията на страната, на стойност под 109 лв и тегло до 10 кг, се таксуват - 5.99 лв и изпращат чрез куриер - ЕКОНТ ЕКСПРЕС
  3. За всички поръчки с тегло над 10 кг, независимо от стойността, се начислява такса за доставка на пратката, спрямо ТАРИФЕН КАЛКУЛАТОР НА ЕКОНТ. Точната сума на доставка, както и общата стойност на поръчката се съобщават задължително при потвърждението на заявката по телефона с всеки клиент.
  4. Всички поръчки в територията на община Габрово се доставят БЕЗПЛАТНО /ОТ НАС/
  5. При посочване на опцията - "ВЗЕМИ ОТ МАГАЗИН", след потвърждение по телефона от наш служител, клиентът приема поръчката си от нашия физически магазин - /гр.Габрово, ул."Николаевска" 81/.
  6. Минимална стойност на поръчка от САЙТА е 10 лв. /в тази сума не влиза сумата за доставка/

 • СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА

  1. При наличност на избраните стоки, всички получени поръчки от 00:00ч до 13:00 часа, се изпълняват (за Габрово) или изпращат (за страната) в рамките на същия ден
  2. При наличност на избраните стоки, всички получени поръчки след 13:00 часа, се изпълняват (за Габрово) или изпращат (за страната) в рамките на следващия работен ден
  3. При липса на наличност на някои от избраните артикули, срокът на доставка се комуникира/договаря индивидуално, спрямо възможността за доставка на заявените продукти и предпочитанията на клиентите.
  4. Поръчки направени в неработен ден (събота, неделя, официални празници), се доставят в рамките на два работни дни

 • НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ ОТ САЙТА

  1. НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ - (плащане при доставка)
  2. БАНКОВ ПРЕВОД – след издаване на проформа фактура
  3. БАНКОВ ПРЕВОД – след получаване на заявката си  (по договаряне)

 • ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

  КНИЖАРНИЦА СОКОЛ ООД прилага Директива 83/2011/ЕС на Европейския парламент и на Съвета относно правата на потребителите.

  Имате право да върнете продукт от направена поръчка в рамките на 14 календарни дни, без изрично задължение да посочвате причината за вашето решение.

  Срокът за връщане на продукт приключва след изтичане на тези 14 календарни дни, считано от датата на доставка.

 • УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

  ОСНОВНО УСЛОВИЕ ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКА Е - да пазите оригиналната опаковка и пълната окомплектовка на получения продукт.

  Имате право да тествате закупения продукт и да се уверите че Ви хареса, но сте задължени да го пазите в безупречно състояние и вид.

  Върнатия продукт трябва да бъде без следи от употреба, без драскотини, без следи от удари и с всички защитни покрития, които продукта е имал при получаването му.

  Оригиналната опаковка, всички книжки и документи, вкл. документите за собственост, трябва да са здрави, да не са надраскани или повредени.

  При закупуване на няколко идентични продукта се позволява връщане на само 1 брой разопакован продукт. Останалите ще бъдат приети само и единствено, ако всички кутии/опаковки са запечатани и не е повредена тяхната цялост.

  Транспортните разходи за връщането на продукта се поемат от Вас.

 • РЕКЛАМАЦИЯ

  • Имате право да предявите рекламация за количествени и качествени несъответствия до 24 часа от получаване на стоката
  • Рекламация свързана с търговска гаранция се удовлетворява съгласно условията, посочени в гаранционната карта на съответната стока.
  • Транспортните разходи при връщане на стока са за сметка на клиента
  • Рекламация на артикули с търговска гаранция, за които не е предвидено издаване на гаранционни карти, се предявяват чрез връзка с нас - 066/ 866 493 или на e-mail: sokol@sokolbg.com

   Нашето становище и предложение за уреждане на рекламацията ще получите в законоустановения срок.

Абонирай се за нашите НАЙ-АКТУАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
Сравнение на продукти